51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Δωρεάν είσοδο σε ανέργους

Posted by NP On 26 Νοεμβρίου 2010
Λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με μια κίνηση προσφοράς στο κοινό, δίνει την δυνατότητα σε όσους ανέργους επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις προβολές της 51ης διοργάνωσης, δωρεάν.

Οι άνεργοι δείχνοντας την κάρτα ανεργίας τους, μπορούν να παρακολουθήσουν στην αίθουσα Ολύμπιον με ώρα έναρξης έως και τις 15:00 και στο Λιμάνι με ώρα έναρξης έως και τις 13:00, τις προβολές των ταινιών, με δωρεάν είσοδο. Επίσης, μειώνεται η γενική τιμή του εισιτηρίου για τις κινηματογραφικές προβολές στα 6 ευρώ (έναντι των 7 ευρών που ήταν πέρυσι).

Το πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ενώ την ιδία ημέρα θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων. Να αναφερθεί πως έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση της CineΚάρταF 10ημέρου, που παρέχει ελεύθερη είσοδο σε όλες τις προβολές του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους της να προμηθεύονται εισιτήρια μηδενικής αξίας για ταινίες που δεν ανήκουν στην ίδια ζώνη προβολών, για την ίδια και την επόμενη μέρα.